top of page

Jeg blev født i 1965 i en akademiskfamilie i Tehran- Iran. Jeg begyndte at studere klassiskklaver i 1980 og modtog privattimer hos mestre Sedghi, Ali Ahmadzadeh og Saeed Ehsani. Undervisningsmetoden var baseret på den traditionelle russiske klaverskole hvilket har præget mit repertoire, klang og spilleteknik. I 1987 begyndte jeg at studere harmoni og performance under ledelse af professor Sharif Lotfi. Jeg flyttede til Danmark i 1990 og efter nogle år grundlagde jeg Farjadi Piano Academy i København.

Jeg har deltaget i adskillige masterclasses i primavista, rytmelæsning, spilleteknik og undervisningspædagogik hos bl.a. professorerne Friedrich Gürtler, Anne Øland, Eugen Indjic og lektor Laurant Boullet. Jeg er aktiv medlem af foreningen EPTA ( European Piano Teachers Association. Jeg har samarbejdet med FOF aftenkursus og portalen: musikundervisning.dk

Jeg har spillet mange koncerter i Danmark og har optrådt både som solist og kammermusiker. Min anden karrierer som film komponist begyndte først i 2008 med dokumenter filmen “Mit Iranske Paradis” et filmessay der portrætterer Irans forhold til den vestlige verden og senere 'Short-fiction' filmen ´Børn af dagen` Children of the day instrueret af: Amir Rezazadeh, som blev vist på CPH PIX 2014. Jeg har undervist i klassisk klaver de sidste 30 år og har hjulpet mange med at opnå drømmen om at spille klaver. For flere af mine elever er musikken blevet en levevej, da de har skabt musikalske karrierer på danske og internationale scener.

bottom of page